dimecres, 9 de gener del 2008

Una Xarcuteria Francesa


El passat 29 de novembre, en plena fase de presentació de la nova anyada (havíem envasat els primers raig de vi negre), vàrem participar en un tast de productes d'una xarcuteria francesa de la part alta de Barcelona, http://www.arroyas.com/ que havia mostrat interès pels nostres productes.

El cas és que la procedència francòfona del propietari de l'establiment, en François Arroyas, ens havia apropat, perquè el format del Bag in Box és habitual al país veí: permet garantir la conservació del vi durant diverses setmanes i fer-ne un ús quotidià de qualitat. Ell en tenia, un envàs de 10 litres que s'havia fet enviar des de França. La coneixença amb nosaltres li obria la porta a un vi correcte, interessant, a bon preu; i l'alliberava de viatges pesats per anar a buscar-ne a casa seva.

En aquesta festa gastronòmica pre-nadalenca hi acudiren molts francesos que van apreciar les gràcies dels vins del Montsant que els vàrem donar a tastar.