dimarts, 8 de gener de 2008

Som a NOSTRUM



Amb el nou any, el vi A Punt ha entrat a NOSTRUM. NOSTRUM és una cadena d'establiments d'alimentació que ofereix menjar tradicional en un format modern. De fet, és el concepte del Home Meal Replacement, el menjar casolà de substitució. Les persones que treballen a la ciutat, massa lluny de casa, que disposen de poc temps per dinar; tenen, amb NOSTRUM, una solució, alternativa a la restauració tradicional. La fórmula permet el menú ràpid a l'establiment, o el sistema de carmanyola, per emportar, a casa o a l'oficina.
Fa pocs dies, la columna del Sergi Pâmies a La Vanguardia feia referència a aquesta proposta.
El vi A Punt és un format modern de la bota tradicional, un dispensador de vi pràctic i modern, que facilita el consum de vi d'una manera adequada a les necessitats actuals, garantint-ne la conservació fins a l'últim raig.
Normalment, el vi A Punt és un concepte domèstic, de consum casolà; però el podem imaginar també a l'office del despatx, de la mateixa manera que hi ha la llet o altres ingredients de consum quotidià.