dimecres, 30 de gener del 2008

A Can Ravell


Al costat del mercat de la Concepció, al 313 del carrer Aragó , hi ha la Mantequeria Ravell. Des de 1929, aquesta botiga del costat del mercat proveeix els seus clients dels productes més exclusius. La passió per la selecció ha acabat per convertir l'establiment en una icona de la ciutat.



Què és Can Ravell? Si tinguéssiu un amic, o un client, o simplement algú de fora a qui haguéssiu d'ensenyar Barcelona i el duguéssiu a Can Ravell, s'enduria una imatge autèntica del caràcter i la importància de la ciutat.


El Ravell és un líder, un capdavanter, que emprèn un projecte constant: oferir un servei de primer nivell, excelent i exclusiu (fins al punt de participar en subhastes gastronòmiques), extremadament vinculat a la terra, sempre a prop dels productes locals de qualitat, però amb una projecció global. La visió de negoci del Josep Ravell el situa en el circuit internacional dels grans establiments; la botiga, la xarcuteria, la bodega, el restaurant (un espai comú de relació on es comparteix taula i companyia), i sobretot el servei, molt cuidat, molt proper, i molt professional. Tot en ell és excepcional i els clients d'una àrea molt àmplia se'n fan ressò.

L'aparador d'aquesta emblemàtica botiga-restaurant ofereix una pila de caixes del nostre vi, acompanyades d'una explicació del producte: vins que recuperen el gust de beure vi cada dia. El Ravell és un líder que ens ha obert les portes per al vi A Punt perquè té curiositat per veure què diu el públic d'aquest producte, que amb una imatge molt cuidada i una qualitat indiscutible, gaudeix del benefici de la innovació, però pateix del mal de l'anonimat i del desconeixement del mercat.

GRÀCIES RAVELL PER OBRIR-NOS LA PORTA DE CASA TEVA.