dimarts, 11 de novembre del 2008

maters



La inclusió d'aquesta notícia és externa al vi.

maters és una empresa que acaba d'obrir portes. Els han fet una entrevista perquè el seu és un projecte de joves emprenedores i innovador: es dediquen a donar serveis a la maternitat. Més enllà dels serveis especials a la deficiència, i més enllà dels serveis mèdics elementals, maters és un centre on les mares troben un acompanyament per construir-se la maternitat en llibertat, perquè cada manera de viure-la tingui una interlocució professional adequada.

Amb la Marta ens vam conèixer casualment, tot fent temps a la sortida de l'escola, i potser pel seu caràcter obert, però també potser per la seva sensibilitat pels projectes empresarials incipients, va interessar-se pel vi A PUNT i ens va oferir estudiar-lo per ajudar-nos a entendre millor el nostre posicionament de mercat, perquè ella i les seves companyes, són especialistes en qüestions de mercat (coses de la trajectòria professional). Vàrem trobar-nos un dia per parlar-ne i varen fer-nos un retrat del nostre producte: per a qui seria útil, on havíem de comercialitzar-lo, quin era el procés de desenvolupament que calia esperar-ne...

M'ha fet il·lusió, i per què amagar-ho? potser també una miqueta d'enveja, de veure-les aparèixer al suplement A més a més de l'AVUI de diumenge.


Felicitats, ànim; i gràcies.