dijous, 23 d’octubre del 2008

Ampolla pel vi A PUNT


(foto Alfred Pérez de Tudela)

Fa alguns dies vam advertir que estàvem a punt de rebre una ampolla serigrafiada per ajudar a portar el vi A PUNT a la taula, sobretot al restaurant. Ja ha arribat. I l'hem començat a repartir entre els nostres clients de l'hostaleria. Sovint ens havíem trobat amb algunes reticències a l'hora de posar el nostre vi a les taules dels establiments. El Bag in Box és un envàs interessant pel bon rendiment que ofereix en termes de conservaciód el vi i això el fa pràctic, però és poc adequat per servir a taula: o bé s'ofereix el vi a copes, o bé s'ha de servir en algun recipient específicament de taula. A França i a Itàlia és habitual trobar-se amb una oferta de "vins de la casa" servits en gerres o pixets, sense marca. Són vins escollits pel propietari de l'establiment per oferir als clients amb el menjar. Nosaltres pretenem un gest similar, però és cert que ens hem trobat amb una idiosincràcia particular i l'oferiment del vi sense cap mena de marca acostuma a generar certa desconfiança. Per això, vàrem pensar en un recipient de servei que resolgués aquesta circumstància. El resultat és una ampolla bordelesa de mig litre, l'equivalent a quatre copes, que va serigrafiada amb la nostra marca i una frase que evoca el gest: APROPAR EL VI A LA TAULA, perquè volem contribuir a construir un espai per al vi, facilitant-ne l'arribada al client i permetent-li gaudir d'un producte excelent.


Agrair aquí als nostres amics, que quan els vàrem demanar ajuda per trobar la frase per expressar el nostre missatge a l'ampolla, varen perdre una mica de temps escrivint unes ratlles que ens van ser molt útils. Gràcies Felip, gràcies Montse, gràcies Francesc, gràcies Albert, gràcies Miquel, gràcies Ignasi...