dilluns, 13 d’octubre del 2008

Joan Nebot a COM Ràdio

Enllaço el programa de COM Ràdio d'ahir, en el que el Joan Nebot parlava de cava.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps he sentit aquest programa dos cops i és força interessant, en Joan Nebot ho fa molt bé i m' interessa molt el que recomana...ens descobreix caves i vins força bons i de qualitat però el presentador que l' acompanya li dona un to no gaire apropiat i en alguns moments es vol fer massa l' acurrent i fins i tot el graciós. Sincerament crec que en Joan Nebot es mereix un acompanyant més centrat en el tema potser al presentador del programa li cal veure altres programes per millorar la situació ja que es una llàstima...

Oriol Pérez de Tudela ha dit...

Conec el Joan Nebot, Berta, i sempre m'ha semblat algú molt honest i apassionat. Parla amb coneixement de causa i escoltar-lo és enrriquidor. La meva sorpresa ha estat en sentir-lo a la ràdio: comparteixo amb tu que provablement hi ha un to de frivolitat en el programa que rebaixa la serena serietat amb la que en Joan tracta els vins i la cultura vitivinícola de Catalunya. Però segur que els que hi entnen ens dirien que "el públic necessita Desacomplexament i bla, bla, bla". Jo crec que l'estil del Joan és molt amè i entenedor, apte per a tot tipus d'oients, perquè fins i tot els més introduïts poden fer-hi descobertes interessants.

Anònim ha dit...

Per mi en Joan ho fa molt bé i l' escoltaré...però el conductor-presentador del programa per mi ha d' afinar una mica més els comentaris per no rebaixar un nivell que s' apunta molt bo.