Sempre que s'escau anem fent referència al concepte de VI DE LA CASA perquè en volem reivindicar la legitimitat, perquè creiem en una oferta basada en la dignitat i perquè, en definitiva, volem restituir el valor d'una locució que, segur, en el seu origen degué servir per expressar qualitat i confiança - per allò de què a tots ens agrada que els nostres convidats s'enduguin una bona impressió de casa nostra.
Com que el concepte ens preocupa, sovint és al centre del nostre debat, i l'extenem als npostres comapnys de viatge perquè puguin veure en el vi A Punt una proposta vàlida per oferir a casa seva (als restaurants) com a selecció de la casa per als menús tancats. El Xavier Batlle del Grand Cru, de Girona, enmig d'un dinar durant la Fira del Vi de Falset, a resultes del meu incís en aquesta direcció opinà que una solució per actualitzar el valor i la dignitat dels vins de la casa podria passar per fer-los sortir del paquet del menú i oferir-los a part, cobrant-los a copes, amb un llistat de tres o quatre referències a escollir. És una proposta per a un debat obert al qual estem impulsant els nostres interlocutors habituals. Tant és així que la setmana passada, el Miquel Bofill, en la seva columna de vins a EL 9 NOU d'Osona, hi feu esment, tot aludint a la discussió del nostre bloc.
1 comentari:
He penjat un comentari que era per aquest post el de la música i el vi.
Publica un comentari a l'entrada