dijous, 17 de juliol del 2008

Petit Verdot


El Petit Verdot és una botiga que s'acaba d'obrir al carrer Berlín de Barcelona, entre Numància i Nicaragua. És una botiga de barri que el seu amo, l'Eduard Carner, ja té consolidada. Perquè, de fet, s'ha quedat l'establiment en el qual havia treballat durant els darrers 3 anys, i la clientela, que el coneix, el reconeix com la referència de vi de qualitat de proximitat.


Abans d'obrir, l'Eduard ha invertit molts mesos en una feina de personalització. Les prestatgeries contenen una selecció de vins interessant, entre altres coses, perquè són els que ell ha triat i, per tant, els defensa i els explica apassionadament. Ha muntat una petita barra on ofereix algun vi per tastar. Els clients poden contrastar així les seves impressions amb un expert.


L'Eduard és un entusiasta i ens va localitzar a través d'aquest bloc de notes a internet.

2 comentaris:

Eduard ha dit...

Hola Oriol, moltes gràcies per la nota i els comentaris que fas de mi i de la botiga! sembla que no però tot això ajuda una mica a que la gent conegui més PETIT VERDOT!! i també felicitats pel blog que tens, i per la feina que fas amb el teu BAG IN BOX! QUE PER CERT ESTA MOLT BÉ!!
doncs res, fins a la propera

Eduard

Oriol Pérez de Tudela ha dit...

Gràcies a tu, Eduard. Ets una persona inquieta que lluita per fer una clientela al barri de les Corts de Barcelona. Ofereixes producte de qualitat, seleccionat i autèntic, perquè el que tens a les prestatgeries ho defenses com si fos teu: hi creus, i la gent ho nota.
El teu afany de conèixer et va dur a trobar-nos, primer a través d'internet, i després personalment. Jo me'n felicito i t'encoratjo a seguir transmetent la teva passió. Dignifiques els vins que tens a la botiga i els clients ho agrairan.