La D. O. Catalunya és una oportunitat? El president del Consell Regulador, el Xavier Pié, ho afirmava al Ramon Francàs de La Vanguardia en el reportatge que els en feu a la seva secció de Vinacoteca Catalana del passat 29 de gener: “nació no para solucionar un problema sino para aprovechar una oportunidad”.
Quina és aquesta oportunitat que hem d’aprofitar?
En parlarem a la propera tertúlia de vi de l’Ateneu Barcelonès Les presències del vi que organitza el vi A PUNT i el restaurant ATN amb la col·laboració de l’INCAVI, el pròxim dijous 26 de febrer a partir de les 8 del vespre a la sala del restaurant dels baixos de l’edifici d’aquesta entitat que té la seu al número 6 del carrer Canuda de Barcelona.
Com en la primera sesssió, la que vàrem dedicar a la Denominació d’Origen Alella, obrirem amb una presentació de la Denominació d’Origen, seguirem amb el tast d’una sèrie de vins representatius (dels cellers Jean Leon, de Ca n’Estruc i de Clos d’Agon), el restaurant ATN ens oferirà un platet per visualitzar el lligam dels vins amb la gastronomia, i tancarem amb un sopar que ens permetrà debatre sobre les idees suggerides. En aquest cas aprofitarem la controvèrsia que ha acompanyat els inicis d’aquesta Denominació d’Origen per analitzar el pes i el paper dels Consells Reguladors, així com el seu origen.
L’estructura dividirà les sessions en dues parts:
20:00 hs. presentació de la denominació d’origen i de tres dels cellers que la representen + tast d’armonització de territori (5 €)
21:30 hs. sopar – tertúlia a l’entorn d’un tema de debat anunciat prèviament
El preu de les sessions completes és de 27 €
Les persones interessades poden adreçar-se a:
comercial@elviapunt.com
restaurantateneu@restaurantateneu.es
Als teléfons 933185238 o 625408974
O al mateix restaurant de l’Ateneu
L’aforament és limitat i s’ocuparà per ordre d’inscripció
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada