dimarts, 17 de febrer del 2009

tertúlies a l'Ateneu (2)

La D. O. Catalunya és una oportunitat? El president del Consell Regulador, el Xavier Pié, ho afirmava al Ramon Francàs de La Vanguardia en el reportatge que els en feu a la seva secció de Vinacoteca Catalana del passat 29 de gener: “nació no para solucionar un problema sino para aprovechar una oportunidad”.
Quina és aquesta oportunitat que hem d’aprofitar?

En parlarem a la propera tertúlia de vi de l’Ateneu Barcelonès Les presències del vi que organitza el vi A PUNT i el restaurant ATN amb la col·laboració de l’INCAVI, el pròxim dijous 26 de febrer a partir de les 8 del vespre a la sala del restaurant dels baixos de l’edifici d’aquesta entitat que té la seu al número 6 del carrer Canuda de Barcelona.

Com en la primera sesssió, la que vàrem dedicar a la Denominació d’Origen Alella, obrirem amb una presentació de la Denominació d’Origen, seguirem amb el tast d’una sèrie de vins representatius (dels cellers Jean Leon, de Ca n’Estruc i de Clos d’Agon), el restaurant ATN ens oferirà un platet per visualitzar el lligam dels vins amb la gastronomia, i tancarem amb un sopar que ens permetrà debatre sobre les idees suggerides. En aquest cas aprofitarem la controvèrsia que ha acompanyat els inicis d’aquesta Denominació d’Origen per analitzar el pes i el paper dels Consells Reguladors, així com el seu origen.

L’estructura dividirà les sessions en dues parts:
20:00 hs. presentació de la denominació d’origen i de tres dels cellers que la representen + tast d’armonització de territori (5 €)
21:30 hs. sopar – tertúlia a l’entorn d’un tema de debat anunciat prèviament
El preu de les sessions completes és de 27 €

Les persones interessades poden adreçar-se a:
comercial@elviapunt.com
restaurantateneu@restaurantateneu.es
Als teléfons 933185238 o 625408974
O al mateix restaurant de l’Ateneu
L’aforament és limitat i s’ocuparà per ordre d’inscripció