dilluns, 29 de setembre del 2008

vins COM Ràdio Joan Nebot


L'enllaç de la col·laboració del Joan Nebot al programa cultural del cap de setmana de COM Ràdio.

Ens descobreix l'Antic Castell, del Celler (Cooperatiu) de Gandesa, un blanc fresc de Garnatxa. Una lliçó emocionada i emocionant sobre la confecció d'un vi popular i autòcton.
A través d'aquest comentari, coneixerem la Terra Alta (D. O.), un celler que té una llegenda especial, per ésser un dels més representatius de la gran obra arquitectònica vitivinícola de César Martinell, una feina de viticultura i enologia, i una varietat, la Garnatxa, emblema de la marca Gandesa, antigament tant present arreu de Catalunya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per l’enllaç radiofònic.

Anònim ha dit...

Crec que la locució ens demostra diverses coses, i totes una: que el Joan Nebot és una persona respectuosa i militant de la feina ben honesta i autòctona; que sap moltíssimes coses i que li surten, a doll, a mig programa, com a resposta a una pregunta que, sovint és, més que res, un recurs estiñlístic del conductor del programa per animar la concurrència, i ell, amb la resposta, enriqueix el programa; i que aquest coneixement ens el regala quasi demanant permís. I jo, avui, gràcies a ell, encara he lligat alguns caps; ves per on!