dijous, 25 de setembre del 2008

Menció Especial al concurs de blocs



Perquè el vi torni a la nostra taula de cada dia ha obtingut una menció especial al 1er. concurs de blocs de vi de Catalunya que va convocar el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Catalunya.`És un honor i un impuls per una tasca molt agradable que, tanmateix, requereix un esforç. Segurament l'única regla que ens hem marcat a l'hora d'emprendre l'aventura d'aquest bloc de notes és el compromís amb la periodicitat, que ja és prou complicat. El reconeixement del jurat ens esperonarà, provablement, per assumir algun altre compromís a patir d'ara.
El bloc guanyador fou De Vinis, de Joan Gómez Pallarès, una pàgina molt interessant, molt activa i plena de continguts (alterna la presentació de vins amb referències gastronòmiques i de la cultura i la gent del vi).
És una experiència innovadora que té l'èxit assegurat. A la xarxa hi ha molt de rebombori, molta animació, i els premis ens ajudaran a ordenar els continguts. Felicitats a la Denominació d'Origen Catalunya per la iniciativa.


A la fotografia ens aplegàrem tots els guardonats i els membres del jurat. Entremig s'hi reconeixen algunes "patums" com el Pere Tàpies o el Nandu Jubany, que varen lliurar un parell de premis.
L'acte es va celebrar en el marc de la XXVIIIena. edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, del Moll de la Fusta.
Per cert, algun dia comentarem els vins amb què el Consell Regulador de la D.O. Catalunya va obsequiar-nos (el Clos Valmaña 2005; el Masia Oliveda, criança 2004; el Nerola 2007; el Sumoll rosat de Fermí Bohigas; el Chardonnay - Chenin blanc de La Xarmada; i el Viña Extrísima de Bach, crianza 2005).