dijous, 27 de març del 2008

diari de la fira ALIMENTARIA'08 (divendres)

Per molt que pels altaveus de la fira s'advertís que la jornada era professional, l'ambient que es respirava pels carrers del recinte era el d'un mercat obert al públic. L'hora de tancament del certamen era a les tres. Molts dels estands van anar tancant abans, i l'actitud general era de relaxament.
Va venir a veure'm un amic, i vàrem anar a fer un tomb per la fira. Entre les seves coneixences i les meves vàrem anar aturant-nos a cada cantonada: a Euroselecció amb el Jordi Segura; a Costers del Sió amb el Ramon Reguant (que ens presentà un fabricant de sistemes de fred per a Bag in Box premium); a La Bodeguilla, per saludar la Mari Carmen i el Manolo, de Bàrbara Forès, i el Josep Gómez, de Maius Viticultors; a Grupo Quintana, amb el Paco; a fer una copa de cava a l'estand de Nadal; a tastat els grans Priorats del Pere Rovira, de Mas d'en Gil; a saludar el Josep Ventosa, de Castell d'Or...
I tot d'un plegat es feu l'hora de plegar.
Vàrem desmuntar l'estand i ens n'anàrem a descansar.
Després de Setmana Santa, amb tothom a lloc, serà l'hora de repassar l'agenda de contactes i garbellar la feina de la fira. El resultat ha estat positiu, però caldrà concretar-ho.