dilluns, 22 de setembre del 2008

programa de vins a COM Ràdio

Divendres em vaig assabentar que a COM Ràdio han incorporat un espai per parlar del vi. És una secció del programa Icult que s'emet els diumenges a la nit. Li han encarregat al Joan Nebot, crític de vins del setmanari El Temps i del diari AVUI. És molt interessant perquè, amb un to molt respectuós, d'acord amb el caràcter del Joan Nebot, honest i crític quan cal però absolutment gens pretenciós, ens apropa a una música que sona amb autenticitat (a vegades el món del vi busca excessivament una poesia mitificadora que ens allunya de la realitat).
El primer programa va ser una declaració d'intencions, una reivindicació de la història vitivinícola nacional. La setmana següent va aprofitar el cas del vi Kosher elaborat a la Cooperativa de Capçanes per aproximar-nos als elements culturals, tant des del punt de vista tècnic com des de la vessant històrica i geogràfica que determinen l'especificitat del vi.
Felicitats Joan per aquesta contribució.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per les teves paraules, Oriol.

Malauradament, ahir, diumenge 21/09/08 ens van fer la punyeta.
Van retransmetre el partit del Barça i el programa ICULT només es va emetre a través de Ràdio Vilafranca.

Com que coincidirà amb més partits, estem treballant per aconseguir que COMRàdio ens garanteixi l'emisió, encara que sigui en diferit, en un horari concret i fix per poder-ho avisar.

Salut a tot i felicitats per aquest bloc fantàstic.

Oriol Pérez de Tudela ha dit...

procuraré enllaçar l'enregistrament del programa. ho vaig trobar molt efectiu i respectuós amb la cultura.