
Habitualment el trobareu al Moo, al restaurant de l'hotel OMM, del carrer Rosselló. És un jove (29 anys) professional de l'hostaleria format al costat del Josep Roca, del Celler de Can Roca, de Girona, cridat a convertir-se en una referència internacional.
Quan vàrem envasar el nostre primer vi A Punt d'enguany vaig portar-ni una mostra. Tot i que disposava de poc temps, perquè l'esperava un taxi per anar a una entrevista a una emissora de ràdio, va atendre'm un moment. Vàrem comentar la idoneitat de l'envàs del Bag in Box per al consum quotidià, i vàrem compartir la passió per les carinyenes del Montsant.
Si bé la feina del Roger és la gestió de l'excepcionalitat, i per això el coneixereu, ajudant-vos a escollir i a descobrir els maridatges perfectes, perquè les ocasions especials esdevinguin inoblidables, hi ha moments en la vida d'aquest astre de les ampolles en els quals s'imposa la prosa. I el vi ha de ser, també, un producte de consum. Per això, provablement, va recollir la meva mostra de vi molt amablement i va cantar les virtuts d'aquell envàs que, a mans del millor somelier d'Europa potser podria escandalitzar a algú. Ell va donar mostres de la seva simpatia (res de fums innecessaris).
GRÀCIES ROGER I FELICITATS PEL NOU GUARDÓ.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada