dilluns, 21 de setembre del 2009

vi i perruqueria (2): imatges



La Clàudia és una amiga perruquera amb ofici que la setmana passada va obrir el seu propi establiment (juntament amb un soci, l'Antonio) al número 290 del carrer Provença de Barcelona, a 50 metres del Passeig de Gràcia, just davant de la Pedrera. És LA COIFFURE, un espai blanc, net lluminós, a un metre i mig per sobre le nivell del carrer, dins d'un edifici clàssic de l'Eixample més noble, dels que identifiquen la ciutat.



Dijous van obrir oficialment i tal com vaig anotar, em van demanar que els portés una mica de vi per la festa. Me n'han enviat unes fotos de record. Les agraeixo i em vé de gust de publicar-les, perquè em va agradar ser-hi i posar el vi A PUNT en un marc diferent. LA COIFFURE és un establiment que busca la notorietat des de la discreció. El lloc és indiscutiblement cèntric, elegant, modern i bonic, un entresol que permet als usuaris gaudir de la visió del carrer, a la vegada que mantenir-se'n lleugerament enrretirats. I en aquest espai lleugerament enrretirat però cèntric i central (els que hi entenen de tendències ho diran) hi va haver una festa en la que em va agradar participar.


Ànim amb aquesta aventura que inicieu! I celebro que el vi A PUNT us fes profit i agradés.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La Clàudia és una amiga perruquera, potser s'hauria de dir "estilista", sembla que l'argot ha canviat amb els temps... com els envasos del vi.

Enhorabona Clàudia i endavant amb l'esperit emprenedor

Mercè

Unknown ha dit...

Ei, m´esta bé tot el que tingui a veure amb la professió que més m´estimo.
Graciés de veritat!
Un plaer amb el VI A PUNT, la gent encara parla de lo bo que está.
Un petó fort!
Clàudia.