dijous, 2 d’abril de 2009

el Bag in Box al Descobrir Cuina




La Meritxell Falgueras, en el Descobrir Cuina del mes d'abril (93), es fa ressò de l'irrupció dels nous envasos del vi. A la imatge hi ha el QUA.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola....

s'ha de dir a la sra Meritxell Falgueras que es BAG IN BOX o sigui una bossa dins d'una caixa i no BAX IN BOX....

ay quins professionals !!!!

Oriol Pérez de Tudela ha dit...

Em consta que la Meritxell Falgueras coneix el Bag in Box i cal atribuir l'errada a un descuit tipogràfic.
Per altra part, sí que és cert que sovint em trobo amb professionals que desconeixen les virtuts i les característiques d'aquest envàs. Provablement perquè els vins que habitualment s'hi han ofert han estat de dubtosa qualitat i això ha fet que els professionals hi prestessin poca atenció.
El mercat ens obligarà a uns a fer-ho cada cop millor i als altres a conèixer-nos-en tots els detalls.

Anònim ha dit...

L'article parla de fins a 15 dies de conservació del vi un cop obert l'envàs (el bag in box). Sembla ser que, precisament, una de les principals característiques d'aquest envàs és la llarga conservació més enllà de d'un i de dos mesos.