tag:blogger.com,1999:blog-2487755876928157413.post7884906485507777827..comments2023-09-29T11:59:49.616+02:00Comments on perquè el vi torni a la nostra taula de cada dia: la vitalitat d'Alella. Primera tertúliaOriol Pérez de Tudelahttp://www.blogger.com/profile/12216332688601060766noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2487755876928157413.post-10019387950348086292010-01-17T22:55:37.346+01:002010-01-17T22:55:37.346+01:00Molt bona nit,
acabo de descobrir aquesta cadena d...Molt bona nit,<br />acabo de descobrir aquesta cadena d'events, per donar-li un nom, que esteu realitzant, i voldria sapiguer si existeix alguna posibilitat d'assistiri. Ara mateix estic estudiant al cett el curs de sommeliers, i trobo en aquests debats un complement perfecte i d'alló més enriquidor pels meus coneixements. <br /><br /><br />Espero amb ganes la vostra resposta.<br /><br />Molt agraït.<br /><br />Atentament, <br /><br />Pol TurullPol Turullnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2487755876928157413.post-43233854969798802402009-02-06T11:26:00.000+01:002009-02-06T11:26:00.000+01:00Benvolgut Oriol, gràcies per les teves paraules. N...Benvolgut Oriol, gràcies per les teves paraules. Nosaltres també vàrem passar una molt bona estona estimulats per la participació dels assistents, Realment vares aconseguir una tertúlia de gran volada. Gràcies de nou per convidar-nos-hi i fins un altre ocasió et saludem ben cordialment.<BR/><BR/>Jordi PujolrásAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2487755876928157413.post-56911460739786087252009-02-04T12:07:00.000+01:002009-02-04T12:07:00.000+01:00Felicitats Oriol per la feina feta. Dels tastos de...Felicitats Oriol per la feina feta. <BR/><BR/>Dels tastos de l'any passat a la Guia de Vins de Catalunya ens va quedar la impressió de que la feina a fer encara és important, però que el compromís de la zona amb la seva història i la seva tipicitat específica ( no només les varietats sino el sauló i la geologia que l'ha fet aparèixer ) és gran i gairebé generalitzat a tots els cellers, malgrat no faltar la rivalitat clàssica entre els més grans de la zona (Marqués de Alella/Parxet - Alella Vinícola Can Jonc ). Efectivament els vins de quatre productors sòn els més interessants; Quim Batlle, Alta Alella, Marqués de Alella i Alella Vinícola Can Jonc. Com a vins de consum, la feina del celler Roura té molt de mèrit, tot i estar enfocada en un sentit més tradicional.<BR/>Lamentem no haver pogut assistir per aportar més al debat. Només afegir que la feina d'en Pujolràs i del Consell Regulador està afirmant les bases d'un futur basat en la identitat pròpia, abans que en criteris estrictament comercials que sempre s'orienten més cap a les varietats més globalitzades. Nosaltres cada any els encoratjarem a seguir per aquest camí.<BR/><BR/>una abraçada<BR/><BR/>Jordi Alcover Mestres<BR/>Guia de Vins de CatalunyaAnonymousnoreply@blogger.com